Documentaires

Op dit moment ben ik samen met malariaonderzoeker Teun Bousema en producent Interakt bezig om een film in Kenya van de grond te krijgen. De opnames voor deze film waarin twee wetenschappers op twee eilanden in het Victoriameer malaria proberen uit te roeien moeten in 2013 van start gaan. Als voorafje kan je vast onderstaand filmpje bekijken dat ik deze zomer in Burkina Faso maakte op een avond dat ik niet kon stoppen met filmen.

Still uit ‘Nowe Pokolenie’

Links op de pagina vindt je nog meer korte documentaires van mijn hand. Ben je geïnteresseerd in langer werk, bekijk dan hier mijn film Nowe Pokolenie die de IKON eerder uitzond. De film gaat over een dorp in het zuiden van Polen waar mensen moeten omgaan met snelle veranderingen van Polen. Het is een mozaïek-vertelling waarin verschillende verhalen ineengevlochten worden. Ik vond het erg spannend om te zien hoe verschillende verhalen elkaar kunnen beïnvloeden.

acteurs voor hun première van 3 zusters

Cum Laude is ook online te bekijken. Deze film werd uitgezonden door de AVRO. Ik volg een stel jonge acteurs die voor het eerst een voorstelling voor de grote zaal maken. Onder leiding van Hans Croiset zetten zij hun eerste stappen in de theaterwereld.