At your school

Zojuist heb ik de nieuwste film van Bekijk ‘t afgemonteerd.¬† ‘At your school’, geschreven en geregisseerd door Dick van den Heuvel, speelt zich af op een school waar een paar weken geleden een leerling zelfmoord heeft gepleegd. Medeleerlingen van deze jongen houden de docent Leo Elferink verantwoordelijk voor zijn dood en besluiten de man een lesje te leren. Terwijl de school in rep en roer staat wordt in het klaslokaal steeds duidelijker wat zich rondom Lesley heeft afgespeeld.

Still uit 'At your school'

‘At your school’ is een bijzonder project. De film is namelijk nog niet af. Via spel- en filmworkshops¬† geven leerlingen van verschillende scholen invulling aan een aantal scenes. Vervolgens gaan ze naar de bioscoop en zien ze zichzelf terug op het witte doek. Als een echte filmster.